Научете повече

Програми

Програми, по които можем да работим заедно:

В различните програми вие получавате ценни инструменти, стратегии и задачи, които е нужно да направите, а аз отговарям на вашите въпроси, дискутираме изпълнените задачи и задаваме нова насока на мислене и променяте стойността и удовлетворението от живота си.

Всяка програма е с продължителност 3 месеца и включва:

Marusya-life-coach

Отделните програми се различават по времето за коучинг, което имате с мен.

Кое от следните предложения е най-подходящо за вас?

Програма "Посока"

* Taзи програма е за клиентите, които искат най-бързи резултати!

Програма "Промяна"

Програма "Старт"

Всяка програма включва много практически задачи, стратегии и препоръки, които ще ви спестят време и разочарования.

Това означава,че няма нужда да откривате колелото, за да направите качествена промяна в личен план. Аз директно ще ви дам работещи модели, през които първо самата аз съм преминала.

Колко дълги са програмите?

Всяка програма е с продължителност от 3 месеца. Това е достатъчно време, за да постигнете резултати и да имате изградени навици, за да се фокусирате върху важните за вас неща и да вървите смело и свободно към постигане на целите си. Знам колко е важна подкрепата и менторството, когато започва промяната, затова времето с мен в коучинг срещите ще ви придвижи по-бързо и ще ви държи фокуса в трудните моменти.

Работи ли тази система?

В моите програми използвам иновативни методи за лична трансформация. Всеки един от тях е уникален по своему и дава бързи резултати, но моята цел е трайна промяна. Това не е програма , която може да вземете вместо успокоително хапче. За успеха е нужно да бъдете отдадени на процеса и да следвате последователно стъпките, но на първо място да вземете решение да го направите. Убедена съм, че всеки човек крие достатъчно ресурси, за да осъществи своята трансформация! Най-хубавото е, че моите клиенти се чувстват удовлетворени и мотивирани да творят живота си в най-добрата му версия!