Научете повече

Програма reStart

Програма за поставяне на цели, изграждане на нагласа за успех, изграждане на стратегии и преодоляване на ограничения и страхове!

Какво представлява reStart програмата?

Всяка програма е с индивидуална продължителност, според поставените цели и задачи и включва:

Защо е нужна нагласа?

Един от най-важните за мен елементи в програмата. Знаете, че мислите определят живота ни като цяло. Те влияят на емоциите ни, на плановете, на желанията и на мотивацията. Те определят действията, а действията влияят на резултата – един омагьосан кръг между това какво и как правим и какъв резултат постигаме. Нека сложим край на това. Първата стъпка е да се настроим за победа преди старта!.

Защо коучинг?

За да имате цел, към която да се движите. За да има измеримост и посока на движение. За да имате стратегии, които да носят в себе си логика, предвидимост и резултат. Без ясно поставена цел и начин за реализиране, няма резултат!

Защо намесваме емоциите?

Емоциите са честа причина да не стигнете до края и да постигнете живота, за който така силно мечтаете. За да постигнете нещо ново, което досега не сте постигали е нужно да създадете нов начин на мислене, да премахнете и ограничите тези поведенчески модели, които ви стопират по пътя. Да ги откриете, да ги осмислите и да ги победите. Няма да има прогрес, ако при всяка трудност (а такива ще има, вие сами знаете това) се стопирате от стари и ненужни модели. Нека заедно изградим онази личност, която този път ще доведе нещата докрай!

Когато използвате тази програма, вие ще се научите да:

 

 
Всички тези навици и променената нагласа са здраве, усещане за свобода и най-вече за удовлетворение!

Очаквам ви с нетърпение!

Маруся Маринова