Какво казват за мен

Отзиви от клиетни

Ето какво споделят някои от хората, които са работили с мен!

Рая Райчева

Рая Райчева

Георги Милев

Георги Милев

Майя Георгиева

Майя Георгиева

Преди да започна работа с Маруся бях неуверена. Знаех, че мога, но въпреки това не си позволявах да правя това, което искам. Мечтата ми винаги е била да претворя рисуването в Живота си ( имам и други мечти, но за тях друг път ). То ме определя, чрез рисуването се изразявам. Но не виждах начин, по който бих могла да го направя. Бях фокусирана върху това, как нещата не се получават и колко е трудно да бъда себе си. Днес, няколко месеца по-късно се чувствам удовлетворена от себе си и от решенията, които взех след съвместната ни работа. Смятам, че съм по- уверена и вярвам в бъдещите си успехи. Увереността, която получих, превърна всяко занимание в приятно и успешно преживяване. Записах магистратура Педагогика на обучението по визуални изкуства. Планирам хобито ми да се превърне в моя професия. Увереността ми помогна да си позволя. Защото осъзнаването, че ние сами си забраняваме да бъдем и да правим нещата по своему, е ключово. Взаимоотношенията ми с близките, а и не само, станаха по- пълноценни и истински. Работата, която мислех, че ме натоварва, започна да ми носи удовлетворение. 

Последваха събития едно след друго, които промениха начина ми на мислене, а от там и стила ми на живот, в прекрасна посока. Преработихме много страхове чрез комплексната коучинг система, с която Маруся работи. Неща, които са блокирали съзнанието ми дори без да го осъзнавам, изчезнаха и отвориха място за нови и прекрасни цели. Планирахме системно и смело, и това ми донесе увереност и вяра, защото когато фокусът е насочен в дадена посока, нещата се получават така както искаме. Сякаш всичко е по- леко и лесно. Превърнах се в себе си и ще продължавам да работя над себе си. Харесвам се. Правя нещата както ми харесва. Удовлетворена съм от живота. Щастлива съм. И Благодарна! 

Маргарита Бялкова

Маргарита Бялкова

Преди да започна работа с Маруся, изпитвах сериозна тревога за здравето си и на близките си, повлияна от новата реалност. Определено чувствах паника . Бях изгубила усмивката си. Това се отразяваше на отношенията ми..те се разпадаха. 

Днес, 3 месеца по-късно се чувствам по-овладяна и спокойна, постигнах подобрение в разбирането си с другите, както у дома така и на работа. Не всяка болка превръщам в болест . Спортувам по-редовно сутрешна гимнастика , колело.

Отдавна исках да се захвана с нещо, с което да съм полезна и на другите извън семейството и работата. Сега съм на път да реализирам една спонтанно възникнала идея за творческа изява свързана с любимата поезия. Разбира се имам спадове, но имам и посока. 

Днес се чувствам по-добре и в отношенията си. На работа с повече спокойствие приемам нови задачи.