Невролингвистичен коучинг
за личностна промяна!

Защо е важно да работите със система?

Моята програма е насочена към това да помага на хората да преодолеят страховете си, да опознаят и контролират своите емоции и реакции, за да имат живот без тревоги и ограничения и свободно да се движат към своите цели. 

Заедно, и стъпка по стъпка, изграждаме живот с пълноценни взаимоотношения, кариерен ръст и здраве.

Личен коуч за промяна

Програмата е изградена на базата на три метода и включва:

.01
Kоучинг за поставяне на цели и изграждане на стратегии.
.02
Невролингвистично програмиране за освобождаване от лимитиращите убеждения и вярвания.
.03
Биофийдбек тренинг за изграждане на продуктивни умения за фокус, концентрация и контрол над емоции и реакции.

Трите стълба в моята система са методи, които взаимно се допълват и спомагат за изграждане на личността във всички сфери на живота. Развитието само в една област не е достатъчно, за да не се търкаля неравномерно Колелото на живота.

Защо коучинг?

За да определите целта, към която да се движите. За да има измеримост и посока на движение. Ако вървите по една и съща улица, няма как да стигнете на различно място. Много хора си поставят цели, но това не винаги ги води до резултат. Целта трябва да е ясна и много конкретна, да е екологична, да зависи от вашите действия и да е ваша, а не припозната от родители, личности, които харесвате или успешни близки хора. Целта трябва да има срок.

Защо НЛП или невролингвистично програмиране?

За прекъсване на деструктивни емоционални схеми.

За да се програмирате за успех, за да преодолеете страховете и ограниченията си, за да израстне личността, която ще постигне поставената цел.

Дори и да имате ясна цел, стратегия и срок, ако имате убеждения, които ви пречат, вие няма да я постигнете. Често анализирате миналото и уж се учите от грешките, но все пак резултатът не ви задоволява. Това означава, че в подсъзнанието има нещо, което ви дърпа назад. НЛП е бързият начин да промените отношението си към отминалите болезнени емоции и събития. Преработвайки ги вие освобождавате много енергия, която да използвате тук и сега, за да постигнете желаното състояние.

Защо биофийдбек апарат и какво представлява той?

Biofeedback Mind Reflection GSR е апарат за биологична обратна връзка, който измерва електрическото съпротивление на кожата и определя нивото на стрес. Физиологичните параметри, с които работи, са изпотяването на кожата и нейната електрическа проводимост. Подходящ е за психо-физиологични изследвания и биофийдбек тренинг, като чрез софтуер за ментални игри, подкрепя  заучаването на умения за релаксация, концентрация и контрол.

И така. Имате цел, променили сте се, преработили сте голяма част от ограниченията, но ви липсва фокус, отлагате, вършите много работа, нямате време и резултат също. 

Използвайки апарата вие виждате какво се случва с вас, реакцията на вашата нервна система, когато говорите по болезнена тема или по тема, която е свързана с ваш успех. Сравнявате графиката от апарата с усещанията, които имате и вече знаете какво се случва, когато сте доволни и какво когато не сте. Знаете как това се отразява на вниманието и концентрацията ви, на вашата продуктивност. 

В единият случай вниманието бяга от тема на тема все свързана с негативният опит, а във вторият случай се чувствате добре, с приповдигнато настроение и желание за действие. Така показвате и резултат в предложените ви игри.

Апаратът е ценен и с това, че променя фокуса чрез интерактивните игри, ангажира ви изцяло и докато се забавлявате, вие се учите да задържате вниманието си и да го контролирате. Усетите ли веднъж удоволствието от контрола, вие ще го търсите. Практиката показва, че това е най-бързият начин да се освободите от стреса, безпокойството и да се движите в желаната посока.

Заявете опознавателен разговор, на който ще се запозная с вашата ситуация, ще изясним как мога да ви бъда полезна и коя от програмите ще е най-подходяща за вас!

Действайте сега!