Аз вярвам, че всеки човек има ресурсите свободно и без ограничения да се движи към целите си, да разкрие своят творчески потенциал и да се чувства удовлетворен, успешен и здрав!
Маруся Маринова


Направете своята първа крачка още сега!
Когато изтеглите безплатната книга, вече ще знаете къде се крие началото на успеха!

 

Безплатна е-книга с насоки за освобождаване от ежедневния стрес, за постигане на баланс и създаване на нагласа за деня.
Тя е създадена за всеки, който иска да се измъкне от ежедневния маратон, безкрайните задължения и с малко време да постигне резултати!

Маруся Маринова NLP Lafe Coach mindcoach-bg.com
Готови ли сте да постигнете повече в своя живот без да губите време, без повече отлагне и разочарования?
Кой сте вие?

Вие сте човек, който иска да постигне повече в живота си като изгради пълноценни взаимоотношения, кариерен ръст, да постигне баланс в ежедневието си и да се научи да управлява своето състояние, реакции и емоции. Вероятно първите опити са довели до успех, по-добро самочувствие, чувствали сте се изпълнени с енергия и достатъчно мотивирани, за да се справите с всички препятствия по този път. Постепенно сте стигнали до момент, когато ежедневните грижи са станали повече, фокусът към промяната е намалял и постепенно изчезнал. Сега основната ви задача е как да се върнете отново на пътя, как да не губите повече време и мотивация. Вашите приоритети са вече променени и за вас е важно да не губите повече време, да си спестите разочарования и да се движите напред.

Какви са вашите проблеми?

Вашите предизвикателства са свързани с това, че стигате до границите на познатите ви възможности, появяват се страхове и съмнения дали действително искате тази промяна. Всичко, което сте пробвали досега е водело до временни резултати, стигали сте до там да не знаете накъде да продължите и това ви е карало да се отказвате. Често отлагате за по-добър момент, но такъв все още няма. В резултат на това, вие не сте постигнали желаната от вас промяна, изгубили сте много време и съмнението вече е на лице.

От какво се нуждаете най-много сега?

Това, което ви е нужно сега са работещи стратегии за справяне с тези ограничения и вярвания, които ви пречат да достигнете вашите цели и които да ви помогнат да се справите със страховете си. Имате нужда да получите яснота за процеса на промяна, да изградите навик за настройка и действие, навик за фокусиране и концентрация. Нуждаете се от подкрепа и дисциплина, от планиране и действие. Не на последно място вие се нуждаете от някой, който да ви държи отговорни, че ще прилагате стъпките и ще се движите към важните за вас промени. Който да е на ясно с конкретните действия, които да предприемете и  който вече е извървял този път, срещал се е с трудностите и пречките, които срещате и вие.

Не е нужно да сте сами! 
Вижте как мога да ви помогна с моите програми.